Afdruk


Informatie volgens §5 TMG

Jan Bunk
Allgäustr. 19
87493 Lauben
Duitsland

team@.................... [email protected]responsebrain.com

+49 15678 0X0X0X0X0X0X0X0420089

Neem bij voorkeur contact met mij op via e-mail, want vaak heb ik slecht ontvangst en kan het zijn dat ik je oproep niet ontvang. Als je liever belt, kun je me ook je nummer mailen en dan bel ik je terug.

Geschillenbeslechting in de EU

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting: https://ec.europa.eu/consumers/odr Je vindt ons e-mailadres hierboven.

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's volgens § 7 Paragraaf 1 TMG door de algemene wetten. Maar volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen externe informatie te controleren of, onder bepaalde omstandigheden, te onderzoeken of die op illegale activiteiten wijst. Verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik ervan te blokkeren volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Elke aansprakelijkheid in dit verband geldt echter pas vanaf het moment dat kennis van een concrete overtreding van de wet mogelijk is. Zodra die bekend is zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen. Onwettige inhoud waren op het moment van linken niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een schending van rechten. Zodra dergelijke wetsovertredingen bekend worden, worden de links onmiddellijk verwijderd.

Copyright

De inhoud op deze pagina's, gemaakt door de beheerders van de site, zijn onderworpen aan de Duitse auteurswet. Het verveelvoudigen, bewerken, verspreiden en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina's zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant werd gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig aangeduid. Mocht je desondanks een inbreuk op het auteursrecht vinden, vragen wij om een passende verwijzing. Zodra we kennis krijgen van inbreuken, zullen we die inhoud onmiddellijk verwijderen.